18 aprilie 2008

La moda, cainii comunitari

Peste tot cazul fetitei, situatie dezastroasa, tragedii, aparatori ai drepturilor animalelor.
Oricum nimeni nu face nimic. Ba mai mult, mai tineti minte cazul japonezului mort in Bucuresti urmarea unui atac al unui caine comunitar.
Un celebru politicican a afirmat ca de fapt nu era nici un caine acolo, japonezul era drogat, si l-au lichidat niste ninja. Doamne ce lume sucita. Deci nici fetita nu a fost atacata de caini ci era impreuna cu niste hippy si de la prea multa iarba li s-a parut ca se intalnesc cu cainele din Baskerville.
Ce bine e sa fii asociatie de protectia animalelor si sa ai un avocat bun. Poti dovedi ca de fapt judecatorul a muscat victima.
Se propun tot felul de solutii, tot felul de noi legi, dar parera mea e ca nu o legislatie noua sau mai multi bani pentru asociatii pot fi rezolvarile problemei. Parerea mea este ca sistemul legslativ actual trebuie folosit.
Trebuie dati in judecata atat Primariile cat si serviciile descentralizate pentru ca dreptul nostru la viata si integritate psihica sa fie respectate. Avem baza legala pentru a schimba situatia de fapt.
Putem face ceva pentru ca o iesire din casa sa nu fie o aventura in jungla cu animale salbatice, putem face ceva pentru a putea circula pe ce trotuar dorim fara sa fim nevoiti sa ocolim cateii prietenosi ingrijiti de riverani.
Exercitati-va drepturile constitutionale, cereti aplicarea legilor, inclusiv in instanta daca este nevoie.

Niciun comentariu: