Aflam din presa ca Romania nu are mijloacele tehnice si sistemul administrativ pentru a analiza in mod eficient carnea importata si ca de fapt mancam orice prostie care o luam de la altii. Bun, asta o stiam deja, dar parca acum e prea de tot. Tocmai de sarbatori sunem informati ca daca mancam mezeluri de la magazin putem sa facem cancer.
De fapt, autoritatile zic ca nu e asa. Ca numai daca vom consuma cel putin 2 luni acele mezeluri patim ceva...ce nesimtiti. Irlandezii spun ca au depasit concentratia maxim admisa de 200 de ori, iar romanii ne spun, mancati fara grija, 2 luni nu patiti nimic. Bun, nu patim acum .. dar peste cate luni murim?
E adevarat ca romanul e rezistent, dar de aici pana la a fi indrumat cu inconstienta sa consume carne cu dioxina...
In concluzie, pe mine nu o sa ma mai vedeti cumparand mezeluri de la magazin, ca vorba aia, carnati si altele poti face si acasa, din carne de la noi, nu importata.
PS Despre trichineloza, pesta porcina si alte mici inconveniente ... mai vorbim
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu